Mc Lifetree

Main Content

Mc Lifetree

Mijn naam is Patsy Mac Gillavry, jarenlang werkzaam in de spirituele sector. Op mijn spirituele levenspad is de Mc Lifetree ontstaan. Door verschillende ervaringen tijdens sessies die ik heb gegeven is het Mc Lifetree concept positief ontvangen.

De Mc Lifetree is een visuele weergave van het leven van de persoon gecombineerd met een persoonlijke reading. Een levensboom door mij voor jou gemaakt is een illustratie van de persoonlijke reading en van jouw persoonlijke leven. De thema's die belangrijk zijn om je je bewust te worden komen aan bod. Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen leven en worden je kwaliteiten en eventuele blokkades zichtbaar gemaakt. Een hernieuwde kijk op je leven zodat jij bewuster weer verder kunt op jouw levenspad.

Jouw levensboom getekend op papier of geschilderd op doek. Een waardevolle aandenking om mee naar huis te nemen. Door nu naar mijn contactformulier te gaan kun jij voor jouw persoonlijke levensboom een afspraak maken. En binnen een dag ontvang je een antwoord van mij terug.

Voor meer informatie, afspraak voor een Mc Lifetree Sessie of Mc Lifetree Experience kun je het contactformulier invullen. Voor persoonlijk contact kun je mij telefonisch bereiken op of een What's app berichtje sturen naar 06 16 224 315 van maandag tot vrijdag tussen 10.00u en 17.00u. Uiterlijk binnen 1 dag krijg je een reactie of antwoord van mij.